• KÖSEYAPI İNŞAAT
    KÖSEYAPI İNŞAAT
    Güven İnşa Ediyoruz
  • Öncü  Yenilikçi  Kalite  Güven
    Öncü Yenilikçi Kalite Güven
    KÖSEYAPI

KÖSE YAPI A.Ş.

"Her zaman en iyiye"

KÖSE YAPI A.Ş. Balıkesir’in en köklü inşaat firmalarından biri olarak 1981 yılından bu yana doğayla ve çevreyle barışık, bulunduğu bölgeye değer katan, inşa ettiği nitelikli yaşam alanları ile öncü ve yenilikçi bir firma olarak hizmet vermektedir.

Aile şirketi olarak faaliyetine devam eden KÖSE YAPI A.Ş., projelendirmeden anahtar teslimine dek uzanan sürecin her aşamasında önemli bir marka değeri yaratmak konusunda başarıya ulaşmıştır.

Köse Yapı A.Ş.

Her Zaman En İyiye

Projelerimiz

Konut Projelerimizden Bazıları

Sanayii Projelerimiz

Sanayii Projelerimizden Bazıları

FAALİYET ALANLARIMIZ

Anahtar Teslim İnşaat Projeleri

Anahtar teslim inşaat, projesi olan ya da projesi tarafımızdan yapılan herhangi bir yapının, temel dahil, oturulacak hale gelinceye kadarki inşaatıdır. Anahtar teslim inşaat, adında anlaşılacağı üzere en başından en sonuna kadar tüm işlerin firmamız tarafından tamamlanıp, mülk sahibine anahtarların teslimatına kadar geçen tüm süreci kapsamaktadır. Evin, Dükkanın, işhanının ya da binanın sahibi için tek yapılması gereken anahtarları teslim almaktır. Anahtar teslim inşaat süreci ile hayalinizdeki projeyi rahatça hayata geçirmeniz mümkün.

Kat Karşılığı İnşaat Projeleri

KÖSE YAPI olarak, yeni inşaat çalışmalarımızı yüksek kaliteli evlerin inşaatında yoğunlaştırıyoruz. Uzmanlığımız tamamen verimli ve hızlı bir ev üreticisi olmakla birlikte, aynı iş etiğini yeni ticari mülklere de taşıyacağız. Ekibimiz, tüm BALIKESİR için yeni bina yapımında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Uygun bir fiyat ve hızlı bir eylem planı alırken en yüksek kalitede işçilik bekleyebilirsiniz.

Tadilat İşleri

Evinizin yenilenmesi için hayal ettiğiniz projeyi tamamlayacak birini mi arıyorsunuz? Belki bir kiracı taşındıktan sonra kiralık mülkünüzü yenilemeniz ve yeniden şekillendirmeniz gerekiyor mu? Elimizde bir tadilat veya tadilat bıraktığınızda, ekibimiz önerilerimize dayanarak tamamlanacak.

Tasarım Projelendirme

Alanında uzman bünyemizde bulunan mimarlarımız ile sizin istekleriniz doğrultusunda özenle hazırlanan mimari projeleriniz kullanım alanını günümüz teknolojisiyle buluşturarak en fonksiyonel halde siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Proje ve Maliyet Danışmanlığı

KÖSEYAPI İNŞAAT olarak yapılan projelerin tüm aşamalarında, işin doğru yapılabilmesi için gerekli tüm bilgi aktarımını sağlamaktadır. Gerek projelerin hazırlanması, gerekse inşaat sahasında doğru imalat yapılabilmesi için tüm denetim ve takibi sağlıyoruz.

İnşaat Takibi

Çizilen projelerin doğru uygulanabilmesi için proje takibi hayati önem taşır

Statik Proje

Statik proje, yapının bulunduğu zemin raporuna, o bölgeye ait deprem katsayılarını göz önünde bulundurarak, mimari projeye en uygun taşıyıcı sistemi tasarlayarak hazırlanır.